dissabte, 3 d’agost del 2013

RECOMPTE DE LES ENQUESTES

Fa un temps, vaig crear unes enquestes perquè opinessiu sobre varis temes, la majoria relacionats amb joies i amb el blog.

Ara que ja estan tancades penjaré aquí els resultats. Estic força contenta amb la participació que hi ha hagut. 

Recompte

Què us sembla el blog? Vots totals-   15
M'encanta, sempre miro si està actualitzat-   9 vots, 60%
Hi han algunes coses que es podrien millorar- 6 vots, 40%
Horrorós- 0 vots, 0%




Gràcies a tota la gent que ha triat la primera opció (aixó si creu que és veritat el que hi posa i no només ho ha fet per quedar bé) però també moltes gràcies a qui ha votat que hi han algunes coses que es podrien millorar; siusplau, a les sis persones que han escollit aquesta opció, podrieu deixar als commentaris que he de fer per millorar el blog? Moltes gràcies!


Us agraden les noves tendències per l'estiu? Vots totals- 13
Sí, les portaria totes!-   5 vots, 38%
Sí, però no me les posaria-   2 vots, 15%
Sí, però és difícil trobar-les-   3 vots, 23%
No, són massa...-   3 vots, 23%



Pel què sembla, us han agradat molt aquestes tendències però només 5 persones se les posarien sense pensar-s'ho, algunes no ho portarien i d'altres no saben on comprar-les (en la majoria de tendències que he penjat en aquest blog, també hi ha on comprar-les). I a tres persones sembla que no els hi agraden, no passa res, hi ha gustos per tothom!


Us agrada fer-vos les joies? Vots totals- 27
Sí, m'encanta!-   16 vots, 59%
Sí, però acostumo a comprar-les-   8 vots, 29%
Sí, però se'm dóna malament-   3 vots, 11%
No, sempre les compro-   2 vots, 7%
No sé on aconseguir materials i aprendre'n-   2 vots, 7%
No, mai!-   1 vot, 3%




A la majoria de gent li sembla molt bé i normalment se les fa ella mateixa. Força gent les acostuma a comprar encara que li encanti. A tres persones sembla que no sigui el seu fort
  CONSELL: Poseu-vos-hi, poster això només és una idea equivocada aneu començant amb coses fàcils i mirant tutorials d'Internet i després intenteu fer les vostres creacions. Segur que us en ensortiu, ànims!. Hi ha gent que les compra perquè no li agrada. Aquestes dues persones no saben com fer-ho
 CONSELL: Els materials els podeu reciclar de coses que teniu per casa, desmuntar pulseres i aprofitar-ne les peces o que us trobeu per exemple, us podrieu fer una bonic collar amb petxines i altres conquilles de la platja. Simplement heu de deixar fluir la vostra creativitat!Sino, sempre podeu mirar de comprar a la botiga el Taller, la qual ja us en vaig parlar aquí, hi trobareu de tot. Per aprendre'n us hi heu de posar, començar amb les coses més fàcils, i amb ajuda d'algú o de l'ordinador i poc a poc anar pujant de nivell!. Sempre teniu la opció d'apuntar-vos a tallers on n'ensenyen, ja siguin durant tot l'any o d'un dia o dos, l'únic lloc que conec que en fan és el taller però busqueu-ne a la vostra ciutat.
Hi ha una persona que no en vol sentir ni parlar.
CONSELL: Això només s'ha d'intentar! Posar-s'hi és fàcil, el difícil és deixar-ho. Mai es pot dir que no i pot ser una molt bona opció si  per exemple, teniu un vestit i no trobeu joies amb que combinar-ho.


Espero que en l'última enquesta us serveixin els consells que els hi he donat.
Qualsevol dubte, suggeriment, reclamació sobre el blog (principalment això va per a la primera enquesta) em podeu enviar un correu a lesjoietesdelamaria@gmail.com o deixar un commentari en aquesta entrada. Tots seran benvinguts!


Com que m'agrada que tots participeu en el blog i hi digueu la vostra opinió, ja estic preparant noves enquestes!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada